Supcase UB EDGE PRO IPHONE 13 PRO BLACK

309 kr

Centrallager Begränsat antal

Description

Det klassiska Supcase Edge Pro bumperfodralet är ett unikt förslag för din smartphone. Den minimalistiska designen och höga kvaliteten på TPU- och PC-komponenter gör Edge Pro till ett idealiskt förslag för krävande användare.

Det genomskinliga polykarbonatskyddet skyddar mot repor och härdar strukturen och exponerar det ursprungliga utseendet. Å andra sidan ger den mjuka och flexibla TPU-kanten den perfekta stötdämpningen vid fall. Det hela är avslutat med en metalliserad-matt ram, vilket gör att fodralet ser väldigt estetiskt och stilrent ut.

Frontkåpan är en avancerad "Snap-On"-design som underlättar installationen och ger en naturlig avskärmning för skärmen som ett inbyggt "Screen Protector", vilket förhindrar att den repas. Den något upphöjda formen på höljet runt kameran och skärmen skyddar den från repor genom att lyfta telefonen strax ovanför en plan yta.

Produkten är perfekt matchad, fullt funktionell, begränsar inte åtkomst till externa portar, kompatibel med MagSafe-systemet och begränsar inte möjligheten till trådlös laddning.

UB Edge Pro har utsatts för konditionstester för fall, 26 gånger från en höjd på upp till 1,2 m, och har därmed erhållit det amerikanska militärcertifikatet MIL-STD 810G-516.6.

PRODUKTFUNKTIONER:
– 100 % original
– Förpackad i originalförpackningen
– Extremt tålig
– Exakt gjorda
– Perfekt passform
– Fullt fungerande
– Den har en militär fallteststandard (MIL-STD 810G-516.6)
– Lätt att montera och demontera

SET INNEHÅLLER:
1 x Supcase UB Edge Pro-fodral

  • Fodraltyp Fram- och bakfodral
  • Färg Svart
  • Märke Apple
  • Telefonmodell iPhone 13 Pro

Additional information

Weight 0.07 kg
Color

Svart

Så tycker våra kunder om oss

Varukorg

×

No products in the cart.