Laga iPhone

Laga iPhone - Billigt & Snabbt

iPhone guiden

Kan man behålla True Tone när man byter skärm?

Kan man behålla True Tone när man byter skärm?

Det är möjligt att behålla True Tone-funktionen vid ett skärmbyte för en iPhone om man väljer rätt serviceställe. Det finns vissa experter som har den tekniska kompetensen och utrustningen för att säkerställa att True Tone-funktionen inte förloras vid ett byte av en iPhone skärm.

Hur tvingar man en iPhone att starta om?

Hur tvingar man en iPhone att starta om?

Att tvinga en iPhone att starta om är ibland nödvändigt för att lösa problem som kan uppstå med enheten. I denna artikel kommer vi att titta på hur man tvingar en iPhone att starta om, steg för steg, för olika modeller från iPhone 6 till iPhone 13.

Hur mycket kostar batteribyte till iPhone?

Hur mycket kostar batteribyte till iPhone?

När du använder din iPhone i flera år, tappar den gradvis sin förmåga att hålla laddningen och du märker att batteriet tar slut mycket snabbare än tidigare. Om du märker att din iPhone inte håller laddningen så länge som den brukade, är det dags att överväga att byta ut batteriet.

Är det värt att laga en iPhone skärm?

Är det värt att laga en iPhone skärm?

Att laga eller byta ut din iPhone skärm kan vara en viktig investering, beroende på graden av skada och kostnaden för reparation eller byte. I den här artikeln kommer vi att titta på om det är värt att laga iPhone skärmen och vad som kan påverka ditt beslut.

Varför laga iPhone hos Nymobil?

Spara upp till 40%① Spara upp till 40%

Vi erbjuder upp till 40% lägre priser än många andra serviceställen.

Skicka fraktfritt② Prisgaranti

Har du hittat ett lägre pris? Vi matchar det! Vi strävar alltid efter att ha det bästa priset på iPhone reparation.

Garanti på alla reparationer③ Garanti på alla reparationer

3-månaders garanti på alla iPhone-reparationer. Garantin gäller fel (i själva reservdelen) som inte är orskad av yttre påverkan.

Skicka fraktfritt④ Skicka fraktfritt

Vi erbjuder också fraktfri leverans, så det är enklare och smidigare för dig att få din telefon lagad.

Garanti på alla reparationer⑤ PREMIUM reservdelar

Med reservdelar av hög kvalitet blir din telefon som ny igen. Vi använder enbart reservdelar som håller högt kvalitet.

Våra iPhone reparationer

iPhone 12 Pro skärmbyte

Byta iPhone 11 Pro Max skärm

Frågor och svar

Hur beställer man?

Såhär går det till när du beställer en mobilservice

1️⃣ Välj den service som din iPhone behöver, t ex skärmbyte eller batteribyte.

2️⃣ Efter du har valt service så mailar vi dig en fraktsedel. Fri frakt (tur och retur).

Har Nymobil prisgaranti?

Ja, Nymobil har prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett lägre pris på en identisk iPhone reparation hos en annan reparatör, så kommer Nymobil att matcha det lägre priset. Det är en garanti som ger kunderna trygghet och förtroende för Nymobil som reparatör av iPhone.

Har Nymobil drop-in service?

Ja, vi har drop-in serviceverkstad. Välkommen in till vår butik i Malmö.

Kan man behålla True Tone vid ett byte av iPhone skärm?

Visst, man kan behålla True Tone-funktionen när man byter skärm på en iPhone, men det är gäller endast om du beställer PREMIUM skärm.

Läs mer Kan man behålla True Tone när man byter skärm?

.

🔧 Laga iPhone

iPhones har blivit en viktig del av våra liv. Vi använder dem dagligen för allt från att skicka meddelanden och ringa samtal till att ta foton, spela spel och surfa på nätet. Men precis som med alla elektroniska enheter, kan det ibland uppstå problem som kräver reparation.

Att reparera en iPhone kan vara kostsamt, men det finns saker du kan göra för att minimera risken för problem. Använda skyddande skal och skärmskydd, undvik överladdning av batteriet, håll din telefon ren och torr och undvik att utsätta den för extrema förhållanden. Genom att ta hand om din iPhone på rätt sätt kan du förlänga dess livslängd och undvika dyra reparationer i framtiden.

I den här artikeln tittar vi närmare på de tre vanligaste reparationerna med iPhone och vad du kan göra för att undvika dem.

 1. Sprucken skärm

En av de vanligaste reparationerna med iPhone är en sprucken skärm. Detta kan inträffa om du tappar din telefon på hårt underlag eller om den utsätts för en annan form av trauma. Även om du har ett skyddande skal eller skärmskydd kan det hända att skärmen går sönder. Om du har otur kan även en liten spricka i skärmen störa touchfunktionen och göra telefonen svår att använda.

För att undvika en sprucken skärm är det bästa att använda ett robust skyddande skal och skärmskydd för att minimera risken för skador. Om du ändå drabbas av en sprucken skärm kan du söka hjälp från en auktoriserad Apple-reparatör eller besöka en oberoende reparatör som specialiserat sig på iPhones. Detta kan vara kostsamt, men du kan också överväga att använda en DIY-reparationskit för att reparera skärmen själv. Detta kräver dock viss teknisk kunskap och kan vara svårt för vissa användare.

 1. Batteriproblem

En annan vanlig reparation med iPhone är problem med batteriet. Om du märker att din telefon dör snabbt, laddar långsamt eller överhettas kan det vara tecken på ett dåligt batteri. Batteriet i en iPhone kan försämras över tid och behöva bytas ut.

För att förlänga livslängden på ditt batteri kan du undvika att överladda telefonen och hålla den på en jämn temperatur. Det kan också vara bra att undvika att använda telefonen medan den laddas och att minska användningen av appar som drar mycket batteri, till exempel spel och videoströmningstjänster.

Om du behöver byta ut batteriet i din iPhone kan du besöka en auktoriserad Apple-reparatör eller en oberoende reparatör som specialiserat sig på iPhones. Du kan också byta batteriet själv med hjälp av en DIY-reparationskit. Se till att du köper ett kvalitetsbatteri som passar till din iPhone-modell och följ noggrant anvisningarna i reparationskitet.

 1. Laddningsproblem

En annan vanlig reparation med iPhone är problem med laddningsporten. Om du märker att din telefon inte laddar korrekt eller om det är svårt att ansluta laddningskabeln kan det bero på att laddningsporten är skadad. Detta kan inträffa om du har utsatt telefonen för fukt, damm eller smuts.

För att undvika problem med laddningsporten kan du hålla din telefon ren och torr och undvika att utsätta den för extrema förhållanden. Om du upptäcker problem med laddningsporten kan du besöka en auktoriserad Apple-reparatör eller en oberoende reparatör som specialiserat sig på iPhones. De kan hjälpa dig att byta ut laddningsporten eller utföra en reparation för att återställa laddningsfunktionen.

 

🔧 Hur mycket kostar det att laga en sprucken skärm?

Om du äger en iPhone och råkar tappa den i marken eller på annat sätt skada skärmen, kan det bli en dyr historia att laga den. Men vad kostar det egentligen att byta iPhone-skärmen och var kan du hitta bra priser för reparation? I den här artikeln tittar vi närmare på kostnaden för att byta iPhone-skärmen och var du kan hitta de bästa priserna.

Varför går iPhone-skärmen sönder?

En av de vanligaste orsakerna till att iPhone-skärmen går sönder är genom att du tappar telefonen på hårt underlag. Det kan också hända att skärmen går sönder om du utsätter telefonen för höga temperaturer eller om den kommer i kontakt med vätskor. Oavsett orsaken kan en trasig iPhone-skärm göra telefonen svår att använda och i värsta fall orsaka skador på ögonen om du fortsätter att använda den.

Kostnad för att byta iPhone-skärmen

Kostnaden för att byta iPhone-skärmen kan variera beroende på modell och var du väljer att få den reparerad. Om du har en iPhone X eller senare kan kostnaden för en skärmreparation hos Apple vara så hög som 5 000 kronor eller mer. Denna kostnad kan också inkludera andra reparationer som behövs om det finns andra skador på telefonen.

Men det finns alternativ till att byta skärmen hos Apple, och det är där Nymobil kommer in i bilden. Nymobil är en av de ledande oberoende reparationstjänsterna för iPhone och andra smartphones. Nymobil erbjuder professionell iPhone-reparation till ett mycket överkomligt pris.

Priser för att byta iPhone-skärmen hos Nymobil

Nymobil erbjuder konkurrenskraftiga priser på iPhone-reparationer och kan laga din trasiga iPhone-skärm till en bråkdel av priset som Apple tar. Nymobil erbjuder också en snabb reparationstjänst och kan fixa din iPhone-skärm samma dag, vilket gör det till ett idealiskt alternativ för den som har bråttom.

Här är några exempel på priser för att byta iPhone-skärmen hos Nymobil:

 • iPhone 11 skärmbyte: från 599 kr
 • iPhone X/XS skärmbyte: från 599 kr
 • iPhone XR skärmbyte: från 599 kr

Detta är bara några exempel på de priserna som Nymobil erbjuder för iPhone-reparationer. Du kan besöka deras hemsida för att se fullständiga priser på alla modeller av iPhones.

Fördelar med att välja Nymobil för att byta iPhone-skärmen

Utöver de konkurrenskraftiga priserna, erbjuder Nymobil också flera andra fördelar för att välja dem för din iPhone-reparation:

 • Snabb reparationstid
  Nymobil kan laga din iPhone-skärm samma dag, vilket innebär minimal störning för ditt liv.
 • Garanti på reparationen
  Nymobil erbjuder en garanti på alla reparationer, vilket ger dig förtroende.

Sammanfattningsvis kan det vara mycket dyrt att byta en trasig iPhone-skärm hos Apple, men genom att välja en oberoende reparationstjänst som Nymobil kan du få en högkvalitativ reparation till en bråkdel av priset. Nymobil erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb reparationstid och en garanti på alla reparationer.

Om din iPhone-skärm har blivit skadad, tveka inte att kontakta Nymobil för att få en offert på reparationen. De har ett brett utbud av reparationstjänster och kan hjälpa dig att få din iPhone att se ut och fungera som ny igen.

 

🔧 Byta baksida iPhone pris

Att ha en sprucken eller trasig baksida på din iPhone kan vara irriterande och påverka både utseendet och funktionaliteten på enheten. Men det är viktigt att veta att det finns olika alternativ när det gäller att byta baksida på en iPhone, och priset kan variera beroende på olika faktorer.

Vad är priset på att byta iPhone baksida?

Priset för att byta baksida på en iPhone kan variera beroende på modell och vilken typ av reparation som krävs. Vanligtvis kan priset variera från några hundra kronor upp till flera tusen kronor, beroende på modell och reparationstyp. I allmänhet tenderar de senaste modellerna att ha högre kostnader för baksidesreparationer än tidigare modeller.

Varför går iPhone baksidan sönder?

Det finns flera faktorer som kan orsaka att baksidan på en iPhone går sönder. En av de vanligaste orsakerna är att enheten tappas eller utsätts för ett hårt slag. Andra faktorer som kan orsaka skador på baksidan inkluderar repor, vatten- eller vätskeskador och överdriven användning. Det är viktigt att skydda din iPhone mot sådana skador genom att använda ett skyddande fodral eller en skärmskydd.

Byta iPhone baksida med laser

När det gäller att byta baksida på en iPhone finns det olika tekniker som kan användas. En av de mest moderna teknikerna är att använda en laser för att ta bort den gamla baksidan och ersätta den med en ny. Det finns flera fördelar med att använda laser för att byta baksida:

 1. Mindre risk för ytterligare skador: Lasertekniken gör det möjligt att byta baksida på en iPhone utan att behöva ta isär enheten. Detta minskar risken för att andra delar av enheten skadas under reparationen.

 2. Snabbare och mer effektiv: Att använda laser för att byta baksida kan ta mycket kortare tid än andra metoder och är ofta mer effektivt.

 3. Bättre kvalitet på resultatet: Lasertekniken ger oftast en mer exakt och perfekt passform på den nya baksidan, vilket ger ett bättre slutresultat.

 4. Mer miljövänligt: Lasertekniken för att byta baksida på en iPhone är en miljövänlig process eftersom den minskar avfallet och behovet av nya komponenter.

Sammanfattningsvis kan det vara frustrerande att ha en sprucken eller trasig baksida på din iPhone, men det finns flera alternativ för att byta baksida på en iPhone. Priset för att byta baksida på en iPhone kan variera beroende på modell och typ av reparation som krävs. Genom att använda laser för att byta baksida på en iPhone kan du få en snabbare och mer effektiv reparation med bättre resultat och mindre risk för ytterligare skador. 

 

🔧 Byta skärm iPhone billigt: Pris och kostnad

En av de vanligaste problemen som användare av smartphones upplever är skärmskador. Det är lätt att tappa telefonen och skärmen går sönder. Det kan också hända att skärmen slutar fungera av andra anledningar. Om du har en iPhone och behöver byta skärm finns det flera alternativ att välja mellan. I denna artikel kommer vi att titta närmare på priset på att byta iPhone-skärm och fördelarna med att välja Nymobil för ditt skärmbyte.

Byta iPhone-skärm kostnad

Priset för att byta en iPhone-skärm kan variera beroende på modell och var du väljer att göra det. I allmänhet kan kostnaden för att byta skärm på en iPhone variera från 1000 kronor upp till 4000 kronor. Priset för en ny originalskärm är högre än för en tredjepartsskärm.

Byta iPhone skärm billigt

Nymobil är en av de mest pålitliga och prisvärda leverantörerna av reparationstjänster för smartphones i Sverige. Nymobil erbjuder professionella tjänster för reparation av mobiltelefoner, inklusive iPhone-skärmar. Nymobil har flera fördelar, inklusive en lågprisgaranti som säkerställer att du alltid får det billigaste priset på iPhone-skärmbyten.

Billigt pris på iPhone skärmbyte

Nymobil använder bara premiumdelar för reparation av iPhones, vilket säkerställer att din telefon återställs till dess ursprungliga kvalitet. Nymobil erbjuder en 6-månaders garanti på alla reparationer, vilket ger dig trygghet.

Varför går skärmen sönder? Det finns flera skäl till varför en iPhone-skärm kan gå sönder, inklusive:

 1. Tappar telefonen
 2. Pressas hårt
 3. Skadas av vatten eller fukt
 4. Överhettning eller temperaturförändringar
 5. Materialdefekt

Sammanfattningsvis är det lätt att råka ut för skador på sin iPhone-skärm. Om du behöver byta skärm kan kostnaderna variera beroende på var du väljer att göra det. Nymobil erbjuder den mest pålitliga och prisvärda reparationstjänsten i Sverige med högkvalitativa delar och låga priser. Genom att välja Nymobil för ditt iPhone-skärmbyte kan du känna dig trygg och få tillbaka din telefon i toppskick.

Varukorg

×

Inga produkter i varukorgen.