Mobilabonnemang Med Xiaomi 13 5G (256 GB) + 20 GB Surf

599 kr

Centrallager


Totalt

599 kr / mån i 24 månader

1. Mobilnummer

2. Abonnemang

3. Extra användare

Jag är yngre än 27 år (Ungdomsrabatt)

24 Månader
Mobilabonnemang Med 5G Surfa Med 5G
Gåva På Köpet

 

Detta Paket Innehåller

✓ Fastpris med fria samtal / sms / mms och 20 GB surf i Sverige och EU
✓ Xiaomi 13 5G (256 GB)

Det går att följa leveransen via operatörens app,
Vid beställning skriv vilken färg du vill ha. Har du inte valt någon färg så kommer vi skicka svart färg.

Frågor Och Svar

1. Är alla era abonnemang på 24 månader?

Ja, alla abonnemang som erbjuds på vår hemsida har en standardlängd på 24 månader.

2. Kan jag surfa i 5G?

Absolut, du kan njuta av 5G-upplevelsen med våra abonnemang. 5G är inkluderat i alla våra abonnemangspaket. Vi strävar efter att hålla dig uppkopplad med den senaste teknologin.

3. Vad kostar det extra att välja Obegränsad Surf Istället för 20 GB?

Om du väljer att uppgradera till Obegränsad Surf istället för att hålla dig till 20 GB så tillkommer en extra kostnad på 100 kr per månad. Detta ger dig obegränsad tillgång till mobildatatrafik, vilket innebär att du kan använda din mobiltelefon fritt utan att oroa dig för att överskrida datagränsen. För de som föredrar att surfa, strömma och använda appar utan begränsningar kan detta vara en värdefull uppgradering som ger maximal frihet och bekvämlighet.

4. Kan jag skaffa en extra användare till mitt abonnemang?

Ja, du har möjligheten att lägga till en extra användare till ditt mobilabonnemang. Detta innebär att du kan skaffa ett extra simkort för en kostnad av 129 kronor per extra simkort. När du har ett extra simkort kommer datamängden att delas mellan båda simkorten. Detta kan vara praktiskt om du vill erbjuda mobilabonnemang till familjemedlemmar eller kollegor och samtidigt dra nytta av samma datamängd. Det ger en flexibel lösning för att täcka flera användares behov under samma abonnemang.

5. Kan jag behålla mitt nummer?

Absolut, du har möjlighet att behålla ditt befintliga telefonnummer när du byter abonnemang eller operatör. Om du inte har någon bindningstid på ditt nuvarande abonnemang, kan vi enkelt hjälpa dig att flytta över ditt nummer till ditt nya abonnemang. Om du använder ett kontantkort är det också möjligt att överföra ditt nummer till det nya kortet. Att behålla ditt nummer gör övergången till ditt nya abonnemang smidig och bekväm, så att du kan fortsätta kommunicera med samma telefonnummer som tidigare.

6. När får jag min första faktura?

Din första faktura kommer att beräknas baserat på när du aktiverar ditt simkort. Om du inte aktiverar det simkort du får från oss, kommer ditt abonnemang att aktiveras automatiskt efter 3 månader. Till exempel, om du köper ett abonnemang från oss i januari månad och inte aktiverar simkortet, kommer abonnemanget att aktiveras först efter 3 månader. Det innebär att din första faktura kommer att genereras och skickas till dig i maj månad. Denna uppläggning är utformad för att ge dig tillräckligt med tid att säga upp ditt nuvarande abonnemang om så önskas, utan att du behöver betala för två abonnemang samtidigt. På så sätt kan du smidigt övergå till ditt nya abonnemang och undvika onödiga dubbla kostnader.

Kategori:
Artiklar Om Mobilabonnemang

Test av OnePlus Nord 3

Test av OnePlus Nord 3: En Pålitlig Budgettelefon

OnePlus Nord 3 levererar kraft och uppgraderingar som gör den konkurrenskraftig i mellanklassen. Med en pålitlig design och prestanda är det en solid budgetvänlig Android-telefon. I den här artikeln går vi igenom vad OnePlus Nord 3 har att erbjuda och vad som gör den till ett bra alternativ för prismedvetna konsumenter.

Specifikationer och Pris

OnePlus Nord 3 är utrustad med en MediaTek Dimensity 9000-processor, upp till 16 GB RAM och en 6,74-tums 120 Hz-skärm. Telefonen har en kraftfull 5 000 mAh batteri och stöder snabbladdning med 80W. Priset för OnePlus Nord 3 börjar på €499 ($555) i Europa och £499 i Storbritannien. I Indien är priset Rs. 33 999 ($412). Den här prisklassen gör den till ett överkomligt alternativ för många.

Design och Byggkvalitet

OnePlus Nord 3 behåller den stiliga och minimalistiska designen som OnePlus är känt för. Den är välbyggd med högkvalitativa material och känns premium i handen. Den stora 6,74-tums skärmen ger en imponerande visuell upplevelse med sin snabba uppdateringsfrekvens på 120 Hz.

Kamera och Fotografi

En av de främsta uppgraderingarna i OnePlus Nord 3 är dess kamera. Den använder samma flaggskeppsmodul som OnePlus 11, vilket resulterar i förbättrade fotomöjligheter. Även om kameran presterar bra i många situationer, har den vissa fotograferingsfunktioner som kan vara något mindre imponerande än konkurrenterna.

Recension av OnePlus Nord 3

Recension av OnePlus Nord 3

OnePlus Nord 3 är en telefon som inte bör avfärdas som ännu en generisk mellanklassmodell. Denna uppföljare till OnePlus Nord 2T har enklare och mer sofistikerad design, och den erbjuder en enhetlig och trevlig upplevelse. I den här artikeln kommer vi att utforska OnePlus Nord 3, dess design, funktioner och vad den har att erbjuda jämfört med konkurrenterna.

Design och Byggkvalitet

OnePlus Nord 3 har genomgått en designförändring som tar bort den iögonfallande kameramodulen från Nord 2T. Istället har den en enklare och mer sofistikerad design. Baksidan finns i blanka och matta utföranden, medan ramen har en matt finish för bättre grepp. Telefonen har ett IP54-betyg, vilket innebär att den tål stänk av vatten, även om den inte är vattentät som vissa konkurrenter. OnePlus Nord 3 har dock några trevliga detaljer, som den klassiska OnePlus-ljudreglaget och en IR-blaster högst upp som kan användas för att styra TV och andra apparater.

Skärm och Visuell Upplevelse

Fronten är platsen där du kommer att märka de mest dramatiska förändringarna. Skärmen har blivit betydligt större, nu 6,74 tum, med en motsvarande ökning i upplösning till 1,5K. Den ursprungliga OnePlus Nord var en av de första telefonerna som erbjöd en skärm med hög uppdateringsfrekvens i mellanklasssegmentet. Den här gången uppgraderar Nord 3 uppdateringsfrekvensen till 120Hz för att hålla jämna steg med konkurrensen.

Prestanda och Funktioner

OnePlus Nord 3 imponerar också när det gäller prestanda. Den drivs av en MediaTek Dimensity 9000-processor och kan konfigureras med upp till 16 GB RAM, vilket ger snabb och smidig användning. Telefonen har även stöd för 5G-anslutning, vilket innebär snabbare internetupplevelse och bättre anslutning till framtida nätverksteknologier.

 

 

Övriga länkar

Varukorg

×

No products in the cart.