Bästa iPhone 13 skal 2022

⭐️ Stöttåligt och snygga skal från Apple, Spigen, Humixx, Tucch, LeYi, Mous, Ted Baker, CLCKR ⭐️

 

Undvik ett krossat hjärta från en trasig skärm – skaffa ett av de bästa iPhone 13-skalen från så lite som 150 kr.

Med tanke på hur mycket nya Apple-enheter kostar, är det ofta värt att spendera lite extra och plocka upp det bästa iPhone skalet du kan för att bättre skydda din investering. När allt kommer omkring finns det få saker som är mer upprörande än att klämma bort flera 1000 kr på en glänsande ny mobiltelefon, det räcker bara med att någon stötar på dig på bussen och du tappar mobilen.

Frågan är: vilket iPhone skal ska du välja? Mellan Apples egna officiella skal och många andra varumärken är du så bortskämd med valmöjligheter att det lätt kan bli lite överväldigande att ens överväga att fatta ett beslut. Du vill ha något som ska ge ytterligare skydd för din mobil men samtidigt vill du undvika för mycket bulk. Och ännu bättre om skalet är ser snyggt ut.

För att rädda dig från allt krångel med att välja ett iPhone skal, har vi sökt igenom internet för att hitta de allra bästa skal till din nya iPhone 13. Alla skal i detta inlägg är kompatibla med iPhone 13. Så oavsett om du har valt den vanliga iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max.

De bästa iPhone 13 skal att köpa 2022

 • ⭐️ Spigen Liquid Air-skal: Det bästa prisvärda skal

 • ⭐️ Humixx stöttåligt skal: Bästa skal av militärkvalitet

 • ⭐️ Tucch plånboksfodral: Bästa plånbokfodral

 • ⭐️ Apple silikonskal med MagSafe: Bästa officiella skal

 • ⭐️ LeYi skal av militär: Bästa stöttåligt skal

 • ⭐️ Mous Limitless 4.0 valnötsskal: Snyggaste skal

 • ⭐️ Ted Baker Talleu spegelskal: Bästa designer skal

 • ⭐️ CLCKR stöttåligt skal med ett bra grepp: Mest mångsidiga skal

Spigen Liquid Air skal: Det bästa prisvärda iPhone 13 skal

Spigen Liquid Air-fodral: Det bästa prisvärda iPhone 13-fodralet

För något skyddande till ett rimligt pris, är Spigens Liquid Air skal din bästa val. Detta fasta men flexibla skal glider lätt på din nya iPhone 13, med lätt upphöjda ramar runt skärmen och bakre kameror för extra skydd. Utöver detta har skalets hörn utrustats med Air Cushion Technology™, för att bättre absorbera stötar från oavsiktliga fall.

Det geometriska trussmönstret på baksidan tjänar dubbla syften, både ger ett grepp när du håller din telefon och ger skalet en mer elegant utseende. Du kan fortfarande använda trådlösa (MagSafe) laddningsplattor med detta skal, och exakta utskärningar ser till att dina kameror och knappar är fria från hinder.

Detta skal är speciellt utformat för att passa 6,1-tumsskärmen på standard iPhone 13, och finns även för iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max.

 

Specifikationer

 • ◼︎ Material: Termoplastisk polyuretan
 • ◼︎ Stötsäker: Ja
 • ◼︎ Kompatibel med: iPhone 13
 • ◼︎ Finns i flera färger tillgängliga: Ja

Humixx stöttåligt skal: Det bästa iPhone 13 Pro skalet av militärkvalitet

Humixx Stötsäker Fodral: Det bästa iPhone 13 Pro-fodralet av militärkvalitet

Humixx stötsäkra skal av militär kvalitet var ett av våra val för det bästa iPhone 12 Pro skalet, och den senaste versionen ger oss ingen anledning att sluta rekommendera det. Med en vikt på ca 60 gram, ger detta smala och lätta skal ett robust skyddande lager för din nya iPhone 13 Pro utan att lägga till onödig bulk.

Förutom att den ser elegant och stilig ut, är utsidan av Humixx skalet belagd med ett nano-oleofobiskt lager som Humixx hävdar är helt resistent mot fingeravtrycksfläckar, oljefläckar och gulning. Silikonstötfångarna är designade för maximal stötdämpning, med Humixx som säger att skalet kan ge skydd mot fall på upp till åtta fot.

Modellen som länkas här är specifikt för iPhone 13 Pro, men tillverkaren erbjuder även versioner för standard iPhone 13, iPhone 13 Mini och iPhone 13 Pro Max.

 

Specifikationer

 • ◼︎ Material: Polykarbonat, termoplastisk polyuretan
 • ◼︎ Stötsäker: Ja
 • ◼︎ Kompatibel med: iPhone 13 Pro
 • ◼︎ Andra färger tillgängliga: Ja

Tucch plånboksfodral: Det bästa plånbokfodralet för iPhone 13 Pro Max

Tucch Wallet Case: Det bästa flip-fodralet för iPhone 13 Pro Max

Om du har köpt en iPhone 13 Pro Max, vill du förmodligen vill du förmodligen skaffa ett tunt skal för att ge dig så mycket fickutrymme som möjligt. Detta Tucch plånboksfodral gör precis det, och ger dig fyra kortplatser och ett ID-fack instoppat diskret i luckan. Det finns ingen anledning att oroa sig för att bankkort-skimming ska stjäla din kortinformation – fodralet är RFID-blockerande, så din personliga information är skyddad.

Förutom att ge stötskydd för din telefon och skimmingskydd för dina kort, fungerar skalet också som ett stöd, så att du enkelt kan stötta upp din mobil när du till exempel sitter på ett tåg och tittar på TV.

Denna speciella modell är endast kompatibel med iPhone 13 Pro Max, men tillverkaren gör identiska versioner för standard iPhone 13, iPhone 13 Mini och iPhone 13 Pro.

 

Specifikationer

 • ◼︎ Material: konstläder, termoplastisk polyuretan
 • ◼︎ Stötsäker: Ja
 • ◼︎ Kompatibel med: iPhone 13 Pro Max
 • ◼︎ Andra färger tillgängliga: Ja

Apple silikonskal med MagSafe: Det bästa officiella iPhone 13 skal

Apple Silikonfodral med MagSafe: Det bästa officiella iPhone 13-fodralet
Om du vill ha tillbehör med officiellt Apple märke till din nya iPhone 13 är detta skal något för dig. Tillverkat av Apple, detta flexibla silikonfodral lägger till ett extra lager av skydd till din iPhone 13, samt en mer strukturerad yta för att hålla telefonen från att glida ur ditt grepp.

Inbyggda magneter gör anslutningen till en MagSafe snabb och enkel, samtidigt som den möjliggör snabbare trådlös laddning med en Qi-certifierad laddare. Apple hävdar också att silikonskal har genomgått tusentals timmars testning under produktionen, designat för att maximera skalets förmåga att skydda din iPhone 13 från repor och fall.

Silikonfodral är tillgängligt för alla modeller av iPhone 13 som iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max .

 

Specifikationer

 • ◼︎ Material: Silikon
 • ◼︎ Stötsäker: Nej
 • ◼︎ Kompatibel med: iPhone 13
 • ◼︎ Andra färger tillgängliga: Ja

LeYi skal av militär: Det bästa skyddande iPhone 13 Mini skal

LeYi Military Grade Case: Det bästa bepansrade iPhone 13 Mini-fodralet

För den absolut bästa skyddsnivån för din iPhone 13 är LeYis Military Grade skal det för jobbet. Det styva ytterskiktet av polykarbonat är ihopkopplat med en mjukare TPU-insida för hållbart hybridskydd. Kanterna är av halkfria gummistötfångare och skärmskydden i härdat glas (två ingår som standard).

Om du råkar tappa din telefon av misstag, hindrar de upphöjda ramarna skärmen och kamerorna från att komma i kontakt med golvet, och det hårda yttre skalet påstås vara anti-repor, så du behöver inte oroa dig för att förstöra den snygga matta ytan. På baksidan av skalet hittar du också ett inbyggt stöd som kan vridas 360°, perfekt för att stötta upp din telefon för lite Netflix, och en metallplatta för enkel anslutning till en MagSafe eller trådlös laddare.

Denna modell av LeYis pansarfodral passar specifikt till iPhone Mini 13, men det finns också tillgängliga alternativ för standard iPhone 13, 13 Pro och 13 Pro Max.

 

Specifikationer

 • ◼︎ Material: Polykarbonat, termoplastisk polyuretan
 • ◼︎ Stötsäker: Ja
 • ◼︎ Kompatibel med: iPhone 13 Mini
 • ◼︎ Andra tillgängliga färger: Nej

Mous Limitless 4.0 valnötsfodral: Det snyggaste iPhone 13 Pro Max skalet

Mous Limitless 4.0 valnötsfodral: Det snyggaste iPhone 13 Pro Max-fodralet

Detta sofistikerade skal från Mous är ett annat som tidigare dök upp på vårt bästa iPhone 12 Pro skal, och återigen vi rekommenderar Mous skalet.

Märkets stötdämpande AiroShock-teknologi kantar insidan av skalet, designat för att skydda din iPhone från oavsiktliga fall. Skalet baksida har en enkel men elegant valnötspanel, vilket ger din telefon en touch av elegans. Avgörande är att båda funktionalitet och stil existerar i skalet, eftersom även med valnötspanelen är skalet helt MagSafe-kompatibelt.

Modellen som visas här är designad speciellt för iPhone 13 Pro Max. Mous producerar också identisk design som passar iPhone 13 Mini och iPhone 13 Pro, men skalet till standard iPhone 13 är slut i lager i skrivande stund.

 

Specifikationer

 • ◼︎ Material: Polykarbonat, termoplastisk polyuretan, valnöt
 • ◼︎ Stötsäker: Ja
 • ◼︎ Kompatibel med: iPhone 13 Pro Max
 • ◼︎ Andra färger tillgängliga: Ja (olika stilar)

Ted Baker Talleu spegelfodral: Det bästa designerfodralet för iPhone 13 Mini

Ted Baker Talleu spegelfodral- Det bästa designerfodralet för iPhone 13 Mini

För ett snyggt skal som skyddar din iPhone från fall och repor, kan du inte göra köpa bättre än detta skal från Ted Baker. Ett elegant svart skal med pastellfärgad blommig design. Detta skal är både elegant och sofistikerat.

Trots sitt utseende är detta Ted Baker iPhone skal också slitstarkt, med tillräckligt stötskydd för att skydda din iPhone från oavsiktliga fall. Mobilfodralet är också kompatibelt med trådlös QI-laddning och kommer till och med med en praktisk spegel instoppad inuti locket, vilket gör det enkelt att se till att du ser snygg innan FaceTime.

Skalet passar iPhone 13 Mini, men det finns alternativ tillgängliga för standard iPhone 13, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max.

 

Specifikationer

 • ◼︎ Material: Polykarbonat, termoplastisk polyuretan
 • ◼︎ Stötsäker: Ja
 • ◼︎ Kompatibel med: iPhone 13 Mini
 • ◼︎ Andra färger tillgängliga: Ja (olika stilar)

CLCKR stöttåligt skal med ett bra grepp: Det mest mångsidiga iPhone 13 skal

CLCKR stötsäkert skal med ett bra grepp: Det mest mångsidiga iPhone 13-fodralet

Fästbara ringar och utfällbara grepp för baksidan av din iPhone har funnits ett tag nu, med massor av skal inklusive dem för att göra det bekvämare att hålla din mobil. CLCKR skal har en multifunktionsrem som ger dig flera funktioner.

Förutom att ge ett bekvämt och stödjande grepp när du håller din mobil, kan remmen vikas på flera sätt för att fungera som ett bekvämt mobilstativ, med alternativ för att hålla din iPhone i stående eller liggande läge, samt ett lätt lutande. Utöver dessa funktioner erbjuder skalet det förväntade stötskyddet, med en TPU-stötfångare och upphöjda kanter för att skydda din skärm från oavsiktliga fall.

Detta skal är designat för att passa både iPhone 13 och iPhone 13 Pro. Det finns ett alternativ för iPhone 13 Pro Max, men säljaren har bekräftat att det för närvarande inte finns några planer på att släppa en version för iPhone 13 Mini.

 

Specifikationer

 • ◼︎ Material: Polykarbonat, termoplastisk polyuretan
 • ◼︎ Stötsäker: Ja; Kompatibel med: iPhone 13, iPhone 13 Pro
 • ◼︎ Andra färger tillgängliga: Ja

Relaterade inlägg

Genomskinligt mobilskal, tunt och stöttåligt ⭐️ Cirafon skal (svart) till iPhone 6/6S, iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE (2020), iPhone SE (2022)

Genomskinligt mobilskal, tunt och stöttåligt ⭐️ Cirafon skal (svart) till iPhone 6/6S, iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE (2020), iPhone SE (2022)

Cirafon Zero Gel Drop Safe för IPhone är ett tunt, men stöttåligt, skal som skyddar din telefon mot vardagens påfrestningar. Skalet sitter perfekt runt telefonens kanter och skyddar den mot repor och slitage och kommer att hålla din telefon i toppskick under en lång tid framöver.

Varukorg

×

Inga produkter i varukorgen.