0
0

Bästa iPhone SE 3 (2022) skal

Läder mobilskal, stöttålig mobilskal, tunna mobilskal, billiga mobilskal, skal med kickstand

Om du planerar att köpa en iPhone SE 3 (2022), se till att ta det perfekta mobilskalet för att skydda din nya iPhone SE 3. Här är våra favoritval, från klar till robust och allt däremellan.

iPhone SE 3 skal är gott om, med en mängd olika dekorativa alternativ och många som erbjuder robust skydd som kan hålla din telefon säker även från betydande mobilskal. Men alla är inte gjorda likadana. Se till att skalet du väljer uppfyller dina unika behov, oavsett om det är ett pålitligt genomskinligt skal som inte gulnar eller ett snyggt, men ändå funktionellt alternativ som du kan matcha till din iPhone SE 3.

Vilket iPhone SE 3 skal passar dig? Vi har samlat de bästa iPhone SE 3 skal du kan hitta som fungerar för alla plånböcker.

Sammanfattning: Bästa iPhone SE 3 (2022) skal

 • ⭐️ Bästa allround-skal – Apple läder skal för iPhone SE 3

 • ⭐️ Bästa stöttåligt skal – OtterBox Defender Series Pro för iPhone SE 3

 • ⭐️ Bästa tunnt skal – Totallee Thin iPhone SE för iPhone SE 3

 • ⭐️ Bästa billiga skal – Caseology Parallax skal för iPhone SE 3

 • ⭐️ Bästa genomskinliga skal – Spigen Liquid Crystal skal för iPhone SE 3

 • ◼︎ Bästa skal med kickstand – ESR Metal Kickstand skal för iPhone SE 3

Bästa allround-skal – Apple läderskal för iPhone SE 3

Bästa allround-skal - Apple läderskal för iPhone SE 3

Apple vet hur man skapar fodral som inte bara skyddar enheterna som de tillverkar, utan håller dem snygga och moderna. Av den anledningen är Apple iPhone SE silikonskal ett utmärkt alternativ. Den är speciellt framtagen för att passa den nya iPhone SE som handen i handsken, medan den mjuka silikonen håller din telefon säker från repor, repor och fall.

Den är lätt, lätt att byta ut mot en ny färg om du så vill, och den är lättillgänglig. Den finns i fyra nyanser: Kritrosa, Abyss Blue, Midnight och Röd.

Du kan köpa Apple iPhone SE silikonskal för 300kr.

Bästa stöttåligt skal – OtterBox Defender Series Pro för iPhone SE 3

Bästa stöttåligt skal - OtterBox Defender Series Pro för iPhone SE 3

OtterBox Defender Series Pro-serien handlar om att hålla din telefon säker, oavsett om det är från vardagliga repor och fläckar eller ramlar från fickan. Den har en robust design med yttre åsar, ett inbyggt skärmskydd och ett multifunktionshölster så att du kan hålla iPhone SE 3 vid höften när du behöver den. Den finns i fyra nyanser: Big Sur Blue, Black, Purple Nebula och Dark Lake Blue.

Du kan köpa OtterBox Defender Series Pro via OtterBox för ca 600 kr.

Bästa tunnt skal – Totallee Thin iPhone SE för iPhone SE 3

Bästa tunnt skal - Totallee Thin iPhone SE för iPhone SE 3

Om du är någon som föredrar att visa upp din iPhone SE 3 i stället för att ha den insvept i ett tjockt fodral, är Totallees rad tunna mobilskal för dig. Totallee Thin iPhone SE 3 skal omsluter din telefon i ultratunn, 0,02-tums plast med noll bulk eller varumärke.

Den är extremt lätt, så mycket att det känns som att det inte finns något på din iPhone SE 3. Den täcker fortfarande varje tum och inkluderar en upphöjd kameraring för extra skydd utan extra plast. Den här är definitivt för minimalisterna. Totallee Thin iPhone SE skal i Clear, Frosted Black och Frosted Clear.

Du kan köpa Totallee Thin iPhone SE skal för ca 400 kr. 

Bästa billiga skal – Caseology Parallax skal för iPhone SE 3

Bästa billiga skal - Caseology Parallax skal för iPhone SE 3

Du behöver inte bry dig om att utrusta din iPhone SE 3 med ett pålitligt skal. Caseology Parallax-fodralet till iPhone SE 3 är en prisvärd favorit som inkluderar en distinkt mönstrad kropp. Klädd med en dubbel stötfångare som är tillverkad av material av militär kvalitet, det är lika iögonfallande som det är robust.

Den stöder trådlös MagSafe laddning och är kompatibel med alla skärmskydd. Det är ett utmärkt alternativ för alla som vill uttrycka sig med sina favoritfärger också. Välj mellan Röd, Burgund, Korallrosa, Mattsvart, Marinblå eller Aquagrön.

Du kan köpa Caseology Parallax skal på för ca 150 kr just nu.

Bästa genomskinliga skal – Spigen Liquid Crystal skal för iPhone SE 3

Bästa genomskinliga skal - Spigen Liquid Crystal skal för iPhone SE 3

iPhone SE 3 är en snygg mobiltelefon i sig och behöver egentligen inga extra utrustningar för att vända på huvudet. Om du vill bli naturlig, så att säga, men vill se till att din nya iPhone SE 3 förblir säker, är ett tydligt skal rätt väg att gå.

Spigens Liquid Crystal skal är inget annat än helt transparent godhet. Detta hållbara fodral är tillverkat av TPU som är tillräckligt tunt för att vara diskret, men ändå tillräckligt tjockt för att hålla din iPhone SE 3 från väder och vind. Den innehåller förstärkta knappar för att säkerställa att du kan komma åt allt du behöver samtidigt som du skyddar resten av din iPhone SE 3. Det bästa av allt är att det är väldigt prisvärt, så du kan köpa några om du vill.

Du kan köpa Spigen Liquid Crystal skal på för ca 250 kr just nu.

Bästa skal med kickstand – ESR Metal Kickstand skal för iPhone SE 3

Bästa skal med kickstand - ESR Metal Kickstand skal för iPhone SE 3

En stor välsignelse som kommer med att ha en iPhone SE 3 är att kunna njuta av dina favoritmedia var som helst. Men det kan vara jobbigt att hålla i iPhone SE 3. Det är där kickstand skal kommer in. ESR Metal Kickstand skal för iPhone SE 3 är ett utmärkt, funktionellt sätt att skydda din telefon medan du tittar på ditt favoritinnehåll, handsfree.

Det är ett snyggt, genomskinligt mobilskal som är minimalt men robust, med ett bekvämt metallstativ som glider ut längs sidan av skalet och bakåt så att du kan ha en improviserad visningssession. Plus, om du råkar tappa din telefon, kommer skalets speciella Air Guard-hörn att hjälpa till att hålla dessa irriterande bucklor och sprickor borta.

 


 

Om våra recensioner av mobilskal och mobilfodral

När vi bestämde det bästa mobilskalet, tittar vi på material, design och tillbehör. Vårt favoritmaterial är termoplastisk polyuretan, som är ett lätt, flexibelt och stöttåligt material som ger en lufttät passform för att förhindra att damm och skräp kommer i kontakt med din mobiltelefon. Materialet säkerställer också ett halkfritt grepp som är bekvämt att hålla i handen. Ett hårt bakskal av polykarbonat är också en bonus.

När det gäller design bör utskärningar hålla dina knappar och högtalare fria  så att du inte behöver ta av skalet för att använda dem (med undantag för vattentäta fodral). Upphöjda avfasade kanter förhindrar också att skärmen kommer i kontakt med marken när den tappas.

Bonuspoäng går till mobilskal med tillbehör, t ex ett

 • 360-graders roterande kickstand (stativ eller stöd), som gör det möjligt för användare får en bättre filmupplevelse på mobilen. Ibland behöver man stödja mobiltelefonen på ett soffbord för att läsa eller titta på film.
 • trådlös (MagSafe) laddning som möjliggör snabb trådlös laddning utan att behöva ta bort fodralet. Det är bara med iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 och iPhone 12 Pro som magneterna automatiskt hamnar perfekt på plats.
 • inbyggt RFID-skydd (antiskimming skydd) för att kydda dina kontaktlösa bankkort ifrån att bli skimmade eftersom det stör signaler ifrån skimmingutrustning.
 • magnetisk korthållare som fäster enkelt i mobilskalet och samlar alla viktiga kort på ett ställe. Man kan matcha skalet med en passande korthållare från olika varumärken.

Obs: även om våra recenserade mobilskal inte täcker alla iPhone-modeller, har många varumärken olika storlekar. Vi valde dock de mest populära modellerna på marknaden idag, som borde täcka majoriteten av iPhone användare.

 

Köpguide för bästa mobilskal

De viktigaste funktionerna att överväga

 • Material
  Vi gillar termoplastisk polyuretan och silikon, som ger ett utmärkt stötdämpning samtidigt som materialet inte skapar för mycket bulk. Till skillnad från vissa hårdare fodral ger den också ett halkfritt grepp, vilket gör den väldigt bekväm att hålla i.
 • Varaktighet
  Bonuspoäng går till mobilskal med militär certifiering, som garanterar dess effektivitet under falltester och under vatten. En annan viktig faktor med hållbarhet är design. Upphöjda fasade kanter och skärmskydd för att ge en extra buffert i händelse av att din telefon skulle tappas.
 • Tillbehör
  Några av de mer populära tillbehören inkluderar läderfodral och inbyggda stativ, som gör att mobilskal kan ställas i vertikalt eller horisontellt läge för en bättre TV-upplevelse.
 • Trådlös laddning
  Några av mobilskal på vår lista är kompatibla med trådlös laddning, vilket innebär att de kan ligga ovanpå en laddningsmatta och ha telefonen laddad utan att ta bort skalet. Detta är riktigt bekvämt, särskilt i bilen.

Den bästa mobiltelefon, oavsett om det är den bästa iPhonen, Samsung eller Huawei, behöver skydd. Vi spenderar mycket på våra mobiltelefoner, och därför behöver vi hålla våra mobiler välskyddade.

 

 

FAQ – mobilskal och mobilfodral

 

Är silikonskal bra?

Ja, vi på Nymobil.se gillar silikonskal, eftersom de erbjuder exceptionellt stötskydd med en mjuk gummikänsla. Många av silikonskal kommer med ultratunna designer, vilket gör att din mobiltelefon känns lättare.

 

Är det bättre att ha ett hårt eller mjukt mobilskal?

Det beror på dina grepppreferenser. Hårda skal är sannolikt halare beroende på mängden silikon och gummimaterial. Mjukare skal använder termoplast eller silikon som ger mjukare grepp, även med svettiga handflator. Och båda materialen är skyddar lika bra.

 

Är mjuka TPU-skal bra?

Ja, vi älskar termoplast för dess transparens och flexibilitet. Mjuka TPU-skal ger något av det bästa skyddet som finns och finns i olika former och utseende. 

 

Vilket är bättre silikon- eller läderfodral?

Silikon är mindre benäget att slitas (jämfört med läder). Om lädret inte sköts ordentligt kan läder snabbt missfärgas och fläckar.

 

Hur vet du om ett mobilfodral är vattentätt?

Det brukar stå i produktbeskrivningen. Leta efter “IP” i produktbeskrivningen. IP står för Ingress Protection, en klassificering som tilldelas enheter för damm- och vattenskydd. För telefoner är de vanligaste IP-klassificeringarna 5, 6, 6K, 7 och 8. De flesta klassificeringarna är IPx7 eller IPx8, där den första siffran är dammskyddsklassificeringen och den andra är den vattentäta klassificeringen.

Varukorg

×

Du har inga produkter i varukorgen.